PBe-Now-ArtDesign


Unieke Digitale Kunst voor iedereen...


  • Wonderbaarlijke composities
  • Multi layered
  • Gepersonaliseerd
  • Surrealistisch
  • Harmonieus


Contact

Aktueel

Vrijdag 11 november 2016

De afgelopen weken hebben we weer de nodige voorbeelden toegevoegd aan onze website. Er is nu ook een Zwart-Wit gedeelte om tegemoet te komen aan het verzoek van klanten die daar erg op zijn gesteld.


Zondag 31 juli 2016

Wij zijn hard bezig om onze nieuwe website verder vorm en inhoud te geven. Dus is het de moeite waard om de komende tijd af en toe eens een bezoekje aan onze website te brengen. We zullen zeker meer voorbeelden publiceren van de kunst die wij maken. En als je iets ziet wat je aanspreekt of als je zelf een idee hebt of juist wilt dat wij iets voor je bedenken.....aarzel dan niet en neem, natuurlijk geheel vrijblijvend, contact met ons op om één en ander te bespreken of een afspraak te maken.

Vrijdag 29 juli 2016


Nadat onze verrassing voor Linda en Giovanni van Trattoria Casa Caminita http:/www.casacaminita.nl/ bij ons afgeleverd was en we tot ons grote genoegen hadden geconstateerd dat het eindresultaat van onze creatie er op ware grootte geweldig uitzag (wat hadden de mensen van http://www.fotogeschenk.nl weer een perfect produkt afgeleverd) gingen we vrijdag op pad met ons kado in de achterbak, spannend!

Eerst weer lekker en uitgebreid gegeten, Casa Caminita is echt een aanrader voor iedereen die van heerlijk eten houdt. En toen was het moment daar, Linda en Giovanni stonden klaar om ons kado in ontvangst te nemen. Als eerste kregen ze een kaart met details uit het kunstwerk en onderstaande tekst erop om aan te geven waarom wij vonden dat zij ons kado dubbel en dwars verdiend hadden.

'Linda en Giovanni,Trattoria Casa Caminita is een plek waar je in een geweldige sfeer kunt genieten van heerlijk eten en prachtige muziek.Gelijk vanaf het eerste moment dat we jullie ‘huiskamer’ binnenkwamen voelden we ons welkom en volkomen op ons gemak, we voelden ons helemaal thuis. Je proeft er de sfeer van Italië en Nederland, van Sicilië en Ouderkerk en je geniet van met liefde bereid eten. Tijdens de ‘legendarische’ muziekavonden krijg je nog als extraatje een unieke melange van lekker eten en mooie muziek. En jullie vormen samen van al dat moois het kloppend hart. Bescheiden maar wel aanwezig, toegewijd, menselijk en altijd vriendelijk. Zo creëren jullie een gemoedelijke ‘losse’ sfeer, waarin volop ruimte is voor genieten, gezelligheid, humor en interactie. Dat vinden wij heel bijzonder en daarom willen wij jullie graag dit kado aanbieden. Het staat symbool voor de door jullie gerealiseerde verwevenheid van de ‘ingrediënten’ Nederland en Italië, Sicilië en Ouderkerk aan den IJssel, eten en muziek. Het zet jullie, het bescheiden kloppende hart, een keer extra in het zonnetje en ademt hopelijk ook voor jullie de unieke sfeer uit die Trattoria Casa Caminita zo bijzonder maakt. Liefs Petra & Bram

Daarna was het de beurt aan het kunstwerk! Voorzichtig de beschermfolie eraf en.........daar waren de verbaasde verraste blikken van Linda en Giovanni, zoiets hadden ze totaal niet verwacht, nog nooit gezien en gelukkig vonden ze het ook nog helemaal geweldig! Zoals zij aangaven dat ze het daar allemaal voor doen (voor datgene wat wij in bovenstaande tekst beschreven hadden) zo konden wij vol overgave zeggen dat hun reactie op ons kado nou precies was waar wij het voor hadden gedaan.