PBe-Now-ArtDesign


Unieke Digitale Kunst voor iedereen...


  • Wonderbaarlijke composities
  • Multi layered
  • Gepersonaliseerd
  • Surrealistisch
  • Harmonieus


Contact

gepersonaliseerde kunst

Wat is gepersonaliseerde kunst?

Dit is kunst waarin we subtiel of juist héél opvallend persoonlijke elementen van jou verwerken. 

Zo ontwerpen we met liefde voor ons vak en speciale aandacht voor jouw onderwerpen en wensen kunst met daarin opgenomen bijvoorbeeld familieleden, kinderen, huisdieren, auto's, huizen, sieraden of dromen.

Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor de meest uiteenlopende speciale gelegenheden of doelen.

Je kunt ze gebruiken als origineel kado voor of blijvende herinnering aan een verjaardag, een jubileum, een (familie)reünie, een bruiloft, een geboorte of een andere bijzondere gebeurtenis. Maar natuurlijk ook als de perfecte keuze voor iets echt bijzonders aan de muur in de woonkamer, de slaapkamer of waar dan ook in en om het huis.

De mogelijkheden zijn wat dat betreft vrijwel onbegrensd.

VOORBEELDEN VAN gepersonaliseerde kunstwerkeN

detail rechter paneel

Het hoofd van Blink, het paard van Esther, is op subtiele wijze verwerkt in de blauwe lucht van het rechter paneel van het tweeluik.


Esther's paradise

Een prachtig tweeluik bevestigd aan een steigerhouten kast. Het geeft de indruk dat je door de openstaande ramen naar buiten kijkt. En daar zie je Esther's paradijs. Bovenaan deze pagina zie je er nog een afbeelding van, terwijl je hieronder het verhaal achter dit bijzondere kunstwerk kan lezen.


Het verhaal achter esther's paradise

Het tweeluik hangt!

Esther is heel blij met het eindresultaat. Ze vindt het een schitterend geslaagd kunstwerk en het heeft voor haar, door het erin verwerken van persoonlijke wensen, ook nog eens een grote emotionele waarde.

Haar overkoepelende wens was: een paradijselijk ‘plaatje’.

Persoonlijke elementen, die we erin verwerkt hebben zijn o.a. haar hond, haar paard, haar favoriete bloem en haar gezin met de op handen zijnde uitbreiding er al bij. Ook de vier ara’s staan symbool voor dat gezin. Verder mochten diamanten niet ontbreken (bling).

Kijkend naar haar wensen en de plek (een kast van steigerhout) waar het kunstwerk bedoeld was, kwamen we gelijk op het idee van een tweeluik met ‘ramen’. Een soort doorkijk naar het paradijs. Daarnaast ademt de kast de sfeer van een stal uit (materiaal en de grote deuren) en dat combineert weer erg goed met het relatief grote paardenhoofd.

Doordat zij goed wist welke elementen zij in het kunstwerk verwerkt wilde hebben, maar ons de vrije hand heeft gelaten in de wijze waarop we dat zouden doen, is dit een heel mooi voorbeeld geworden van gepersonaliseerde kunst.

Het kunstwerk is weer fantastisch afgeleverd door de mensen van Fotogeschenk.nl, verlijmd achter acrylaat/plexiglas. Een mooie keuze, omdat het de illusie versterkt dat je zo door het raam naar buiten kunt. Het is dat we weten dat het een kast is, maar anders... 

WHO WANTS TO LIVE FOREVER

Ze waant zich op één en hetzelfde moment in het verleden, in het heden en in de toekomst, maar uit welke tijd komt zij? Of is zij van alle tijden? In de brug is als persoonlijk element een horloge verwerkt.


BLACK & WHITE MOVIES

Afscheidskado voor een collega, helemaal idolaat van zwart-wit films! Dus was voor hem de logische volgende stap: de Filmacademie. Nog één laatste optreden als Tarzan, Steven Spielberg, Oscarwinnaar, Aragorn en natuurlijk zijn favoriet Stan Laurel.


Schattig Meisje

Geen standaard babyfoto. Zij komt lachend uit de roos tevoorschijn en is omringd door haar favoriete speeltjes. In combinatie met de decoratieve achtergrond levert dit een apart en leuk plaatje op.Stoer mannetje

Lachen, daar heeft hij niet altijd zin in, maar het blijft een leuk kereltje. Gek op voetbal en nog gekker op ‘zijn’ Franse Bulldog! De kleurrijke achtergrond maakt dit plaatje helemaal af.