PBe-Now-ArtDesign


Unieke Digitale Kunst voor iedereen...


  • Wonderbaarlijke composities
  • Multi layered
  • Gepersonaliseerd
  • Surrealistisch
  • Harmonieus


Contact

Multi Layered KUNSTwerken

Wat moet je je daar nou bij voorstellen, multi layered kunstwerken.....wie verzint er nou zo'n naam? Ha ha, wij dus! En we gaan je op deze pagina vertellen en laten zien wat volgens ons een multi layered kunstwerk is.

Onder deze tekst zie je als eerste voorbeeld van zo'n multi layered kunstwerk 'TIME WAITS FOR NO ONE'. Het is een werk dat is opgebouwd uit heel veel lagen die in elkaar lijken over te gaan, met elkaar versmelten. Al die lagen bij elkaar vormen een harmonieus geheel ondanks het feit dat, als je de elementen één voor één bekijkt, deze ogenschijnlijk niet altijd bij elkaar lijken te passen. De composities hebben vaak een surrealistisch karakter en bevatten daarnaast vrijwel altijd elementen uit de natuur. Verder spelen het nu, de toekomst en af en toe ook het verleden een voorname rol. En er zit in deze kunstwerken altijd nog iets grappigs of aparts verborgen. Dit alles tezamen vormt wat wij dus een multi layered kunstwerk noemen. Op verzoek kunnen wij er ook nog persoonlijke wensen of elementen in verwerken zoals familieleden, kinderen, huisdieren, auto's, huizen, sieraden, dromen……...In 'TIME WAITS FOR NO ONE' kun je bijvoorbeeld rechts en links onderin achter het hekwerk een horloge ontdekken.

(Boven deze tekst zie je een gedeelte van'TIME WAITS FOR NO ONE'.)

We hebben afbeeldingen van multi layered kunstwerken opgenomen in ons 'presentatieboek' dat we gebruiken om (potentiële) klanten een indruk te geven van onze kunst. Hierop hebben we al vaak bijzonder positieve reacties ontvangen, maar als we vervolgens een aantal van deze werken op ware grootte laten zien dan wordt men helemaal enthousiast. We hebben onder meer de volgende reacties kunnen noteren: 

'Heel rustgevend', 'mooie ontdekplaatjes: hoe langer je ernaar kijkt des te meer zie je', 'prachtige kleurrijke composities', 'intrigerende onderwerpen', 'mooie passende materiaalkeuze', 'zoiets hebben we eigenlijk nog niet eerder gezien', 'vette shit man!'......... 

Natuurlijk zijn we ook erg benieuwd naar wat jij ervan vindt.

Voorbeelden van multi layered kunstwerken

Hieronder hebben we een aantal voorbeelden geplaatst, alsmede ook een aantal details uit verschillende multi layered kunstwerken. Verder vind je op andere pagina's van onze website nog meer voorbeelden. Ze geven een goede indruk van hoe zo'n kunstwerk eruitziet. Hierbij willen we echter nog wel vermelden dat de geplaatste foto's vooral een impressie geven van hoe het kunstwerk er qua compositie uitziet. Het origineel is vele malen scherper, groter en vaak ook nog een stuk kleurrijker dan het voorbeeld op de website. De oorzaak hiervan is dat de originele bestanden enorm groot zijn, waardoor ze niet geschikt zijn voor publicatie op onze website. 

time waits for no one

Verleden, heden en toekomst. Waar je je ook bevindt, de tijd vliegt voorbij en laat je achter. Blijf kalm want...tijd wacht op niemand!

(Formaat: 150x50 cm)

the future is......beautiful!

Wie weet er echt hoe de toekomst eruit zal zien? Leven we nog steeds op aarde of op een andere planeet? Bovengronds, ondergronds, in de lucht, onder water... Niemand kan het met zekerheid zeggen natuurlijk, maar volgens ons levert het in ieder geval hele mooie beelden op!

trattoria casa caminita

Het huiselijke interieur van Casa Caminita loopt over in de woeste kust van Sicilië met traditionele gebouwen. Het restaurant staat fier op de top van de berg met op de voorgrond een prachtige eeuwenoude olijfboom. Details van het overheerlijke eten versmelten met de achtergrond. Links staan de 3 Caminita's samen met DRI3Man symbool voor de geweldige muziekavonden, terwijl rechts het heerlijke eten centraal staat. En natuurlijk rechtsboven het kloppende hart van Casa Caminita, Linda en Giovanni.

(Formaat: 90x60 cm)

Details uit de multi layered kunstwerken

Is je interesse gewekt?