PBe-Now-ArtDesign


Unieke Digitale Kunst voor iedereen...


  • Wonderbaarlijke composities
  • Multi layered
  • Gepersonaliseerd
  • Surrealistisch
  • Harmonieus


Contact

neem Gerust contact met ons op

Laat je verrassen en kies voor een uniek kunstwerk met al dan niet persoonlijke wensen of elementen erin verwerkt zoals bijvoorbeeld familieleden, kinderen, huisdieren, auto's, huizen, sieraden, dromen…….

PBe-Now-ArtDesign maakt unieke creatieve digitale ontwerpen in de range van fotomanipulaties voor bijvoorbeeld een 'anders dan anders' profielfoto op social media, een 'eigenzinnig' kaartje, een krachtig in het oog springend logo of een persoonlijke uitnodiging tot heel bijzondere zeer complexe ‘multi layered’ kunstwerken in grootte variërend van klein A4 (21 x 29,7 cm) tot groot 2 x 2 m (2-, 3-, 4-luiken).

De ontwerpen kunnen worden geleverd als digitaal bestand of kant en klaar geprint op diverse materialen zoals canvas, perspex, dibond, aluminium, hout maar ook op museumkwaliteit fotopapier en verlijmd op bijvoorbeeld dibond met integraal ophangsysteem. Dit zijn slechts enkele van de vele mogelijkheden.

Neem daarom altijd contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken en vraag een vrijblijvende offerte aan, zodat er op basis van je wensen op gebied van ontwerp, grootte, en afwerking (materiaal) een inschatting gemaakt kan worden van de totale inspanning om dit te realiseren.

Voorbeeld: het plaatsen van een kindergezicht in een al bestaand ontwerp vergt een andere inspanning dan het creëren van een nieuw ontwerp met het kindergezicht erin verwerkt.

De uiteindelijke prijs wordt vervolgens vooraf vastgesteld en overeengekomen op basis van de geplande inspanning en materiaalkosten.

Dus heb je een idee, een wens of zie je iets op onze website wat je erg aanspreekt, aarzel dan niet en bel   06-21230950 of mail  info@pbe-now-artdesign.com ons. Je kunt natuurlijk ook gebruikmaken van het contactformulier hieronder.

We kijken ernaar uit om iets moois en unieks voor je te maken!

Contactformulier